گرانادا

گرانادا

گرانادا، معروف به جزیره ادویه ها- یکی از زیباترین، شاداب ترین و لوکس ترین جزایر منطقه کارائیب(وست ایندیز) می باشد. گرانادا یک جزیره دست نخورده و کشف نشده است که سرشار از فرصت ها، زیبایی ها و جذابیت های زیاد در منطقه است که این مناظر دست نخورده و بکر، جنگل های بارانی گرمسیری، کوه ها، آبشارها و ساحل هایی با شن های طلایی، جاذبه هایی است که هر شخصی را از سراسر دنیا به سفر به این جزیره ترغیب می کند. صنعت توریست به تازگی در این جزیره رونق گرفته است. مجاورت گرانادا با استوا باعث شده که دمای متعادلی بین ۲۳ تا ۲۸ درجه سانتیگراد در سراسر سال وجود داشته باشد. این جزیره بدور از کمربند طوفان های شدید و دریایی، با بادهای خنک شرایط بسیار ایده آلی را در این جزیره ایجاد کرده است. غواصی، قایق رانی، رستوران های عالی، سواحل شگفت آور و یک تقویم پر از جشن های فراموش نشدنی گرانادا را به یک مقصد با ارزش برای سرمایه گذاران تبدیل کرده است. گرانادا جزیره ای است که زیبائی هایش بی نهایت است. مناظر خیره کننده ای که از بالای کوههای این جزیره مشاهده می شود و همچنین ساحل های بکر با شکوه، خلیج های کوچک پنهان، مزارع بزگ ادویه و جنگل های سبز لوکس، آمیخته ای از تفریحات ویژه و محیط بسیار دوستانه منطقه ایندینز می باشد. جمعیت آن ۱۱۰.۰۰۰ نفر، مساحت این کشور ۳۴۴ کیلومتر مربع و  بین دریای آتلانتیک و دریای کارائیب، در شمال جزایر ترینیدا و توباگو واقع شده است. پایتخت این کشور شهر سنت جورج می باشد. مردم این کشور به دو زبان انگلیسی و فرانسه صحبت می کنند.

مزایا:

  • پروسه پر سرعت ۳-۴ ماهه
  • شامل فرزندان وابسته زیر ۲۵ سال
  • شامل پدر و مادر های وابسته بالای ۶۵ سال
  • عدم نیاز به اقامت فیزیکی در این کشور
  • عدم نیاز به مسافرت به گرانادا در طول پروسه
  • عدم نیاز به مصاحبه، تحصیلات و یا تجربه مدیریتی
  • عدم نیاز به دریافت ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور شامل انگلستان، برخی از کشورهای قاره امریکا و شنگن( از اول ۲۰۱۵)
  • عدم نیاز به پرداخت مالیات بر درآمدی که در سراسر دنیا به دست آوره اید.

شرایط لازم:

  • اثبات برخورداری از شخصیت برجسته
  • اثبات برخورداری از ارزش خالص دارایی ها
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

روش اقدام:

گزینه ۱

پرداخت مبلغ بلاعوض به صندوق ملی به مبلغ حداقل ۲۰۰.۰۰۰ دلار امریکا

گزینه ۲

– سرمایه گذاری حداقل ۲ میلیون دلار در خرید ۱۰۰ درصد ملک
– نگهداری ملک به مدت حداقل ۴ سال

گزینه ۳

– سرمایه گذاری حداقل ۵۰۰.۰۰۰ دلار در خرید درصدی از یک ملک (این مقدار برای مدت کوتاهی از طرف دولت به ۲۵۰.۰۰۰ دلار کاهش یافته است)
– نگهداری ملک به مدت حداقل ۴ سال

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

نمایشگاه مجازی فارس، ارایه دهنده محتوای فاخر فارسی، مقالات مفید و گلچین شده از سراسر وب
+98-936-917-5733