سینت کیتس

سینت کیتس

جزیره ای ست در دریای کارائیب، شرق جزایر ویرجین آمریکا – بین میامی و ونزوئلا – با مساحت ۲۶۱ کیلومتر مربع که جمعیتی حدود ۵۱۰۰۰ نفر دارد و پایتخت آن “بستر” است. حکومت آن پادشاهی، عضو کشورهای مشترک المنافع بریتانیا و زبان رسمی آن انگلیسی است. نام سینت کیتس در ابتدا تا سال ۱۹۸۶ سنت کریستوفر، نام کاشف آن کریستوف کلمب بوده که برای مخفف کردن و کوتاه سازی از عنوان « سینت کیتس » استفاده می‌شود. سینت کیتس از دو جزیره  تشکیل شده است: سینت کیتس (جزیرهٔ بزرگتر= ۱۶۸  کیلومتر مربع ) و جزیرهٔ نویس (جزیرهٔ کوچکتر= ۹۳ کیلومتر مربع). از منابع درآمدی این کشور می توان به صادرات شکر اشاره کرد و البته صنعت گردشگری نیز در این کشور رواج گسترده‌ای دارد که از سال ۲۰۰۳ حرکت رو به رشدی داشته اند. دسترسی به این جزیره از طریق خطوط هوائی به راحتی انجام می گیرد. زمان پرواز به سینت کیتس از لندن (۸ ساعت)، میامی (۳ ساعت)، آتلانتا (۳.۵ ساعت) و نیویورک (۴ ساعت) است.

مزایا:

  • اخذ پاسپورت در کمتر از ۴ ماه
  • اخذ پاسپورت برای فرزندان زیر۲۵ سال و پدر و مادر بالای ۶۵ سال
  • بازپس گرفتن مبلغ سرمایه گذاری شده بعد از مدت ۵ سال در صورت تمایل
  • عدم نیاز به سفر به این کشور در طول پروسه
  • انجام پروسه بدون نیاز به مصاحبه
  • عدم نیاز به اثبات وضعیت مالی، مدیریت و تحصیلی
  • سفر به بیش از ۱۲۵ کشور دنیا شامل ناحیه شنگن، کانادا، انگلیس، هنگ کنگ و  سنگاپور
  • عدم اخذ مالیات از درآمد بدست امده متقاضی در هر کجای دنیا

شرایط لازم:

  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری
  • سرمایه گذاری در یکی از املاک مورد تایید دولت و یا کمک به صنعت شکر این کشور

روشهای اقدام:

گزینه ۱:

کمک به صنعت شکر این کشور
پرداخت بلاعوض مبلغ:
– ۲۵۰هزار دلار جهت یک نفر
– ۳۰۰ هزار دلار جهت متقاضی اصلی، همسر و دو فرزند زیر ۱۸ سال
– ۳۵۰ هزار دلار جهت متقاضی اصلی، همسر و ۴ فرزند زیر ۱۸ سال
– ۴۵۰ هزار دلار جهت متقاضی اصلی، همسر و ۶ فرزند زیر ۱۸ سال
– پرداخت ۷۵ هزار دلار اضافی جهت فرزندان بالای ۱۸ و کمتر از ۲۵ سال
– پرداخت ۵۰هزار دلار اضافی برای هر فرد وابسته بیشتر از ۷  نفر
– پرداخت هزینه دولتی ۴۰۰۰ دلار بابت هر فرد بالای ۱۶ سال در پرونده
– پرداخت هزینه دولتی ۴۰۰۰ دلار بابت اسپانسر مالی

گزینه ۲:

سرمایه‌گذاری در بخش املاک و مستغلات
– خریداری‌ ملک به ارزش حداقل ۴۰۰هزار دلار در املاکی که مورد تایید دولت می باشد
– نگهداری ملک به مدت حداقل ۵ سال

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

نمایشگاه مجازی فارس، ارایه دهنده محتوای فاخر فارسی، مقالات مفید و گلچین شده از سراسر وب
+98-936-917-5733